22 november, 2014

Wie een roos plukt


Don't you miss me a little bit baby


He who picks a rose


Beauty is only skindeep. Het origineel (wist ik tot zojuist ook niet...)


Lucky lucky me - All for you maar dan vocaal. Marvin Gaye heeft ook wat versies gemaakt en het is mij niet helemaal duidelijk van wie het origineel dan is. Maar behalve met What becomes of the broken hearted is Jimmy Ruffin niet fortuinlijk geweest met zijn repertoire waarmee anderen nog wel eens de hitversie hadden.
Dat ene bekendste nummer is in de herfst van 1966 al doodgedraaid op Caroline en toen moest het nog eens terugkomen in 1974. Die laat ik maar na nu. In plaats daarvan dit nummer voor de mijnstakers in Groot-Brittannië, met onder anderen ook D.C. Lee en Paul Weller onder de naam Council Collective: Soul deep

Geen opmerkingen: