08 juli, 2017

God alleen weet...

Voor de zaterdagsessie deze week verplaats ik mij even in de jongeman die naar de kliniek fietst - er wordt besloten dat behandeling pas over twee jaar, na het eindexamen zal plaatsvinden. Voor mijn gevoel heb ik die fietstocht tamelijk vaak gemaakt, maar misschien klopt dat niet. Hij was lang, omdat ik braaf de route van lijn 3 volgde, wat vanuit fietsstandpunt niet zo handig was. Schaamteloze hits, dat kon, in 1966, het hoogtepuntjaar van de "popmuziek". De muziek in mijn hoofd, onderweg.


God only knows, The Beachboys. En wat is het toch godvergeten mooi.


Got to get you into my life, Cliff Bennett and the Rebel Rousers. Van dit Beatlesnummer wordt gezegd dat het eigenlijk over heroïne gaat. Dat doet danig afbreuk aan de tekst zoals ik die beleef, en die hoort bij de ontmoeting met mijn Droomgeliefde destijds. Dus ik wil hier niets van weten (geloof het ook niet).


How sweet it is (to be loved by you), Jr. Walker and the All Stars

Geen opmerkingen: