26 januari, 2012

Laat niemand je tijd stelen


Een niet insluitbaar filmpje bij Let no man steal your thyme had de "freudiaanse" verschrijving time bij dit nummer.

Laat niemand je tijd stelen - ik zie de ironie wel bij de late aankondiging van een anarchistische studieconferentie 1 april aanstaande (laat ik maar denken dat het geen grap is) over het stelen van "onze" tijd. En als ik tijd had om mij daar goed op voor te bereiden, had ik dan het geld om daarheen te gaan?

De tijd heeft de stem van Jacqui McShee niet aangetast; het is niet om aan te zien en moeilijk te beluisteren, maar dit is Pentangle op Glastonbury 2011. De BBC vond alleen de hitmakers van nu belangrijk om te vermelden in verband met dit festival. John Peel is alweer een tijdje dood en Bert Jansch is er ook niet meer inmiddels.
"De tijd" werkt niet voor ons.

Geen opmerkingen: