02 december, 2018

Portfolio: We made Natural History

News4all proudly presents: RG de 50-quidman. Blogt over alles wat hem niet bevalt op deze site (en elders). Zoals het artikel over U2. Nou, toe dan maar...Zeg nu zelf, je bent pas echt een geslaagd artiest als je gecoverd wordt – tenzij niemand jou en je origineel kent, en die lijst van losers is nogal erg lang, daarover wellicht een andere keer.

Maar de eer te hebben gecoverd te worden door een echte winner dat is toch je ware – Frank Sinatra die Yesterday kweelt, Errol Brown die op het congres van de Tories Imagine zingt – wow! A double whammy! Een echt Torylied trouwens - Paul de Leeuw die de hele tekst van Waterloo kent – bedenkt u zelf meer voorbeelden.

Welnu, ook hier heb je baas boven baas. De man die er sinds de herfst van 2001 voor garant staat dat de zondag bloedig verloopt in Afghanistan, Irak, en als het aan hem en de zijnen ligt in nog zoveel meer landen – wat een eer. Wat nou, wij de barden van de machtigen? De machtigen zingen ons na! Doe ons dat maar eens na, Coldplay, Simple Minds en andere losers die niemand over honderdtwee jaar meer zal kennen. Take it away, Dubya!


- Naar ik meen mijn debuut op News4all, 12 december 2007

Geen opmerkingen: