27 september, 2012

Het ontkiemende nieuwe in de oude maatschappij


In zijn latere dagen vond Murray Bookchin dat een nieuwe maatschappij in de schoot van de oude opbouwen onmogelijk en zelfs onwenselijk was. Een site die geheel gewijd is aan de tegengestelde gedachte, die mij eerlijk gezegd beter bevalt. Het is wel mysterieus waar dit beschreven landbouwexperiment precies plaatsvindt, moet het geheimgehouden worden?

Dit project is niet zo geheim, het bericht werd rondgestuurd dat er een ontruimingsbevel was uitgevaardigd tegen de Diggers van 2012 - mijn hart onder de riem voor hen, dat zij het al langer volhouden dan de Diggers van 1649 werd met een hartelijke uitnodiging beantwoord.
Ik zie mij niet zo snel weer naar Engeland gaan om er op in te gaan, hoe aardig het initiatief mij ook verder lijkt.
Voelt u zich gerust ook uitgenodigd.

Geen opmerkingen: