26 mei, 2012

Schud het stof van uw borstel af

Het is Gode verzoeken, de dag van morgen vandaag regelen, als mijn weblog vaste lezers v/m heeft - zou het opgevallen zijn dat ik nogal onthecht was aan de actualiteit de afgelopen tien dagen? Misschien niet eens, want de actualiteit staat mij in toenemende mate tegen - of Rutte nu blijft zitten, of Obama, of niet. Als er Externe Calamiteiten zijn geweest dan was ik buiten internetbereik. Of er is mij een Calamiteit overkomen en dan is dit mijn laatste post. Wie weet - zaterdagsessie.


Dead, They Might Be Giants


I'll be on my way, Billy J. Kramer and the Dakotas
Het valt mij nu eigenlijk pas op hoezeer Lennon & McCartney naar Buddy Holly hebben geluisterd voor het schrijven van dit nummer. Toepasselijk....

En de definitieve uitsmijter, oef - nou deze dan, en nog gefeliciteerd met uw negenenveertigste sterfdag.

Dust my broom, Elmore James

Geen opmerkingen: